Jong gediplomeerden

U hebt weinig of geen werkervaring en u bent op zoek naar een eerste baan, een stage of aanvullende opleiding? Move-up biedt u een schat aan informatie voor een succesvolle carrière.
In een notendop: nieuws over de arbeidsmarkt, praktische tips om uw zoektocht of uw sollicitatie te optimaliseren, een selectie van bedrijven (Top Werkgevers) en kantoren die aanwerven...

 

Top Werkgevers

Bent u op zoek naar een eerste baan of stage? Ontdek snel onze Top Werkgevers. Deze bedrijven werven studenten en pas afgestudeerden aan. Lees er meer over en solliciteer in een paar klikken!

Doeltreffend solliciteren

Vind informatie en advies over succesvol solliciteren, over hoe u een goed cv en begeleidende brief moet schrijven, over hoe u kunt zorgen dat u uitgenodigd wordt voor een gesprek en leer hoe u de werkgever kunt overtuigen van uw kwaliteiten, hoe u selectieproeven overleeft of hoe u het (...)

Stages : alles wat je er over wil weten

De stage die u doet in het kader van uw studies laat u toe om wat u leert in de klas in de praktijk toe te passen en werkervaring op te doen. Hier vindt u enkele tips over hoe u een goede keuze maakt voor uw stage, hoe u een bedrijf vindt dat bereid is om u te verwelkomen, en welke rechten maar (...)

De wervings-, search- & selectiekantoren

Een wervingskantoor zoekt in opdracht van een bedrijf naar goede kandidaten voor een vacature. Elk kantoor zoekt op verschillende manieren naar de gewenste profielen: advertenties, directe aanpak, databases met cv’s... Hier leest u meer over de functie van die kantoren en leert u hoe u ze moet (...)

Vind een opleidingen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde opleiding om uw vaardigheden en ervaring verder uit te breiden of te verdiepen? Bent u van plan om een aanvullende of bijkomende cursus te volgen na uw studies? Hier vindt u informatie die u zal helpen om het juiste programma te kiezen en u begeleiden (...)

Top werkgevers Starters

Bedrijfspresentaties voor pas afgestudeerden

  • Deloitte Luxembourg

    Deloitte Luxembourg

Top werkgevers Ervaren kandidaten

Bedrijfspresentaties voor ervaren kandidaten